2011. július 31., vasárnap

Alesina - Giavazzi: Európa jövője - Jelenlegi ára: 1 960 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Európa jövőjeA könyv listaára: 2390 Ft. Leírás:
Optimista jóslatok szerint a 21. század Európa évszázada lesz, mint ahogyan a 20. az Amerikai Egyesült Államoké volt. Az olasz származású, de évek óta Amerikában élő szerzők azonban szkeptikusak e tekintetben és inkább az öreg kontinens hanyatlását prognosztizálják. Szerintük átfogó reformok nélkül a kontinentális Európa védett, túlszabályozott gazdaságai továbbra is lassulni fognak, politikai befolyása elhanyagolhatóvá válik. Ez persze nem jelenti azt, hogy a mai virágzó európai országok elszegényednek, de korábbi világpolitikai és -gazdasági pozíciójukat elveszítik, az bizonyosnak látszik. Alberto Alessina és Francesco Giavazzi körvonalazzák, mit kellene tenniük az európaiaknak ahhoz, hogy elkerüljék ezt a sorsot. A diagramokkal, táblázatokkal illusztrált fejezetekben elemzik miben különbözik az amerikai szemlélet az óceán túlpartján követett hagyományoktól. Megállapítják pl., hogy itt Európában kevesebbet dolgozunk és többet megyünk szabadságra, mint az amerikaiak nagyra értékeljük a jóléti államot, szemben az amerikaiakkal, akik irtóznak az állami beavatkozástól. Emellett Amerika a népek olvasztótégelye, míg az európaiaknak gondot okoz a bevándorlók integrálása. A szerzők úgy gondolják, hogy amennyiben Európa meg akarja állítani hanyatlását, egyet s mást át kellene vennie az amerikai piaci liberalizmus modelljéből. Javaslataikat a munkamoráltól kezdve a jóléti rendszereken át a kormányzatok szintjéig leosztva fogalmazzák meg. A mutatóval kiegészített kötet a globális gazdasági kérdések és tendenciák iránt érdeklődők kötelező olvasmánya. ISBN: 978-963-693-100-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 960 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:19
. Alesina - Giavazzi: Európa jövője - Jelenlegi ára: 1 960 Ft

Fontos