2011. július 28., csütörtök

5G iSTYLEMOBIL Iphone - Jelenlegi ára: 1 Ft


ÚJABB iSTYLE5G ALMÁS HÁTLAPPAL és iPHONE FELIRATTAL
2 Telefon 1-ben.
- azonnal raktárról szállitunk,
-NEM kell heteket várni
- A telefonok részünkről is átesnek minőségi próbán, TESZTEN, így nincsenek kellemetlen meglepetések, hogy törött a kijelző, vagy rossz a hangszóró, NEM kapcsol be, rossz a telefon
Licit ideje 1hét, Ne várjon Heteket vigye el MOST!!! Licit Nékül!! Azonnali Szállítás! RAKTÁRRÓL AZONNAL ÁTVEHETŐ!!!  a legmagasabb licit viszi!! MEGÉRI: VILLÁMÁR esetén AJÁNDÉKOK:  
MAGYAR MENÜ
Vidékre: Ha ma megrendeli, holnap Őnnél van a telefon.     Minden termékem raktáron van és azonnal tudom postázni. Nálam nem fantomaukciók futnak és nem 3 hét múlva érkezik meg a termék , mint sok más eladónál.     Nem kell megvárnia a licit végét : most Azonnal viheti!! NÉZD MEG A TOVÁBBI 1 FORINTOS AUKCIÓIMAT IS!!
AKCIÓ CSAK 1 Darabra !          Ne várjon utolsó percig és Óvakodjon a hosszú rendeléstől Nálunk termékét azonnal átveheti, Vidékre azonnal küldjük:
Kiváló ajándék
AZONNAL RAKTÁRON  5G iSTYLEMOBIL
Audio-lejátszó, videó lejátszó, hangrögzítő, játék, e-könyv-és Bluetooth
* Dual Sim, és működik a GSM-hálózat 850/900/1800/1900MHz
Átvétel: A termék raktáron van azonnal postázzuk,
Nem szeretnél 2 telefonnal járkálni, kapkodni utánuk?   Nem kell megvárnia a licit végét : ^ ^ most Azonnal viheti, Magyar menü ajándék villámárban:  Játékok, FM Rádió , Kamera, Videó rögzités, Bluetooth:    
2 db aksi 
Tőltő
Adatkábel
Teljesen új



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 19:39
. 5G iSTYLEMOBIL Iphone - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos